Introduktion:
 
Hos CITO er persondata et altafgørende fundament. Vi behandler en begrænset mængde personoplysninger fra dig som alene deles med det jobcenter du er tilknyttet. Vi indgår altid grundige databehandleraftaler der er i overensstemmelse med den gældende GDPR lovgivning, med de jobcentre vi samarbejder med.
 
Hvilke personoplysninger bruger CITO?
Hos CITO indhenter vi en begrænset mængde data på dig som bruger. Når du opretter dig som bruger benytter vi:
 
• Det navn du angiver.
• Din e-mail (for at kunne nulstille din adgangskode)
• Dit telefonnummer (for at kunne foretage 2-faktor godkendelse, således at vi hos CITO kan opretholde optimal sikkerhed, samt at dit jobcenter kan fremsøge dig i deres fagsystem.)
 
Hvordan behandler CITO mit CV?
Når du har oprettet en bruger, har du muligheden for at uploade dit personlige CV i applikationen. Dette gøres så du kan vedhæfte dit CV til dine ansøgninger. Vi anbefaler du altid undgår at have personfølsomme oplysninger i dit CV. Herunder; Sundhedsoplysninger, politiske forhold, fagforeningsforhold samt andre oplysninger af følsom karakter.
 
Det er kun dig selv, dit jobcenter og CITO der har adgang til dit CV. Når du vedhæfter dit CV til en ansøgning skal du dog være indforstået med at dette deles med en given arbejdsgiver, hvis du kommer i spil til en stilling.
 
Hvad med Geo-lokationer og tracking?
Hos CITO indhenter/tracker vi aldrig din geo-lokalitet. Der er dog i appen en mulighed for at benytte en kort-funktion på opslagene. Når du vælger dette skal du være opmærksom på at du bliver viderestillet til din telefons kort-funktion (Eksempelvis google-maps mv.) hvor du altid bør være opmærksom på hvad du deler af data.
 
Hvad med kryptering og data-lokation?
CITO er udviklet med højeste krypteringsstandard på markedet. Dette betyder at al data er krypteret ved sikkerhedsbrud. Al data opbevares indenfor EU og bliver aldrig delt med tredjelande. CITO benytter også alene underleverandører indenfor EU som loven forskriver.
 
 
Hvordan sletter man sin data?
I CITO-appen er det nemt at få slettet dine data. Under din ”bruger” kan du slette din profil. Dette betyder at al data bliver destrueret fra vores database: Herunder alle dine bruger-oplysninger og alle dine afsendte ansøgninger og CV’er. Når din profil er slettet har hverken CITO eller dit jobcenter adgang til din aktivitet eller historik – Alt data bliver destrueret.
 
Tip: Vi gør opmærksom på at der er en 30-dages forsinkelse fra du sletter din profil i CITO-applikationen, til den egentlige data-destruktion sker i vores database. Dette er for at sikre din profil-data hvis du fortryder. Hvis du vil have slettet din data øjeblikkeligt, hvis du eksempelvis flytter og skal tilknyttes et andet jobcenter, kan du kontakte dit nuværende jobcenter og bede dem slette din profil. På denne måde bliver din profil og al data destrueret øjeblikkeligt.

Har du spørgsmål bedes du kontakte os på kontakt@citoapp.dk